17.09.2018

25.07.2018

07.05.2018

Please reload

Vanhemmat uutiset

Ponitähtien kuningatar

December 15, 2018

1/10
Please reload

Uusimmat uutiset

Ravinuorien kokoontuminen!

05.06.2017

Niin ne kesälaitumien portit avattiin koululaisillekin! Samalla lisääntyi valtavasti aikaa, mihinkäs muuhun kuin ponien parissa tietysti vietettäväksi! 😁

Ja nyt ei voisi loma enää paremmin alkaakaan, koska kutsumme kaikki nuoret maanantaina 5.6. raveihin Metsämäen raviradalle klo. 17.15. alkaen!

Ensin jännätään shettisten ravilähtöä joka starttaa klo. 17.20., ja palkitaan kolme ensimmäistä yhdessä. 

Sitten jännätään B-ponien lähtöä kannustaen VS-Ravinuorien Elinaa Rassu-poninsa kanssa ja palkitaan taas lähdön kolme parasta. 

Lähdön jälkeen päästään tutustumaan Rassuun varikon puolelle ja pienemmät pääsevät etsimään kadonneta hevosenkenkiä katsomoalueelta. Varikon puoleisella päädyllä Ponistartti-ryhmän oppiponit Docke ja Leffi ovat rapsuteltavana ja samalla voit helposti liittyä jäseneksi VS-Ravinuoriin sekä pääset mukaan kaikkeen kivaan puuhaamme! 

Tämä kerta on maksuton, myös tuojalle, koska tarjoamme sisäänpääsylipun pääportilta tunnussanalla PONIPOWERII! (Tuojaa saattaa myös kiinnostaa, että raveissa tarjouksessa grillilautanen 7€:lla, joka sisältää ribsejä, makkaraa, kanaa ja kahta erilaista salaattia!)

Nähdään siis 5.6. Metsämäen raviradalla, katsomon edessä, maalipaalun nurkilla!

 

 

Postaa FB
Twiittaa
Pinnaa
Tykkää
Please reload

Löydät meidät myös