17.09.2018

25.07.2018

07.05.2018

Please reload

Vanhemmat uutiset

Ponitähtien kuningatar

December 15, 2018

1/10
Please reload

Uusimmat uutiset

Tule mukaan!

18.09.2017

 

Uutisten päivittely on jäänyt FB- ja IG:n varaan, kuuluthan siis jo seuraajiin jotta pysyt varmasti kärryillä!

PONIPOWERII! -hanke sai vihdoin kesällä liehuvaharjaisen upean ponilogon josta tunnistat helposti kaikki ponipoweria omaavat tapahtumat.

Jäseniäkin on saatu kivasti, mutta uusia innokkaita mahtuu vielä paljon mukaan! Kaikki heinäkuussa liittyneet ovat saaneet kuun lopulla postilaatikkoon uusimman Kärryillä-lehden jossa kaikenlaista ajankohtaisasiaa ravinuorien touhuista sekä raviponipuuhista. Seuraava lehti ilmestynee jo pian, joten kun kipinkapin liityt ravinuoriin, saat vielä kaksi uutta Kärryillä-lehteä.

 

Jäsenenä pystyt vaikuttamaan alueellasi järjestettävään ravinuorisotoimintaan ja tulla vetämään vaikka ihan omaa ravinuorisoryhmää! Erityisesti mukaan mahtuisi reippaita keppari- ja ponikerhovetäjiä, joille tänä syksynä PONIPOWERII! -hanke tarjoaa Suomen Hippoksen järjestämän nuorisovetäjän koulutukset! Lue jäsenyydestä lisää ja liity => TÄSTÄ

 

Loppukesän ja alkaneen syksyn aikana on ehditty taas touhuta vaikka mitä. Ponikerho ja Ponistarttiryhmät pyörivät kerran viikossa, raviponiharrastus tutuksi -päiviä on pidetty, ollaan oltu mukana raviradan harjoitusravipäivässä ja saatiin poneille oma autolähtöharjoitus, palkittu ponilähtöjen parhaita, ollaan oltu esillä Lasten liikennepäivässä sekä ehkä isoimmat ponnistukset ovat olleet koululaisten oma heppailupäivä josta voit katsoa videon tästä ja kuvatunnelmia tästä (Huikeat 450 osallistujaa!) ja PM-ravien sekä Turun päivän kaksipäiväiset keppihevosradat, osallistujia noin 150! 

Tästä jatketaan kohti syksyn seikkailuja, Metsämäen kepparikerhoa ja muuta ponitoimintaa. Tulehan siis mukaan, vetäjäksi, apulaiseksi, osallistujaksi, miksei vaikka raviradan toimihenkilöapulaiseksi! ;) 

 

 

 

 

Postaa FB
Twiittaa
Pinnaa
Tykkää
Please reload

Löydät meidät myös