17.09.2018

25.07.2018

07.05.2018

Please reload

Vanhemmat uutiset

Ponitähtien kuningatar

December 15, 2018

1/10
Please reload

Uusimmat uutiset

EA-taidot kuntoon, 9.12.!

26.10.2017

9.12. klo. 11.-14.00.  on loistava tilaisuus junnujen ja sennujen saada supertärkeät ensiaputaidot kuntoon Metsämäen raviradalla! Talleilla ja hevosten kanssa toisinaan sattuu ja tapahtuu, silloin on tärkeää tietää miten toimitaan oikein!

LähiTapiola tarjoaa mahdollisuuden osallistua Metsämäessä kaikille avoimeen ja ilmaiseen Sankarikoulutukseen! Sankarikoulutuksen aiheena on tänä vuonna hätäensiaputaidot. Raviratojen Sankarikoulutuksen toteuttaa Suomen Punainen Risti yhteistyössä Suomen Hippoksen ja raviratojen kanssa.

Sankarikoulutus koostuu tehtävistä ja käytännön taitoihin keskittyvistä harjoitteista. Koulutukseen liittyy myös verkkokurssi, joka antaa valmiudet käytännön harjoitteisiin. Koulutuksen päätteeksi osallistujat saavat osaamisestaan SPR:n hätäensiaputodistuskortin.

Koulutus muodostuu verkkokurssista, joka suoritetaan ennen koulutusta (kesto vajaa tunti) sekä lähiopetuksesta (kesto noin 2,5 tuntia). Verkkokurssi ja lisätietoja koulutuksesta löytyy www.sankarikoulutus.fi. 

Ole tallisi sankari, ja tule mukaan! Paikkoja on rajoitetusti, täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen 6.12. mennessä: virpi.ylitalo@turunhippos.fi 

 

Postaa FB
Twiittaa
Pinnaa
Tykkää
Please reload

Löydät meidät myös