17.09.2018

25.07.2018

07.05.2018

Please reload

Vanhemmat uutiset

Ponitähtien kuningatar

December 15, 2018

1/10
Please reload

Uusimmat uutiset

Pöhinää päivässä

03.02.2018

Pienellä ja tiiviillä mutta sitäkin reippaammalla nuorisoenergialla tänään raveissa 💪

Ensin onniteltiin A-lähdön kärkikolmikko Granat/Aada Salo, Hovers Wille/Kalle Väre ja Alba Salma/ Eerika Harala. Sitten B-lähdön kolme ensimmäistä; Romina/ Viivi Mäki-Jaakkola, Jaguar Dar/Kaisa Rehula ja Ai.Ka. Awa/ Roosa Lindholm. Onnea ja rapsutukset myös kaikille muillekin! 

 

 

 

Ponilähtöjen jälkeen Kiss My Turun hyväntekeväisyyskampanjan keräämä tuotto (30 014euroa!) luovutettiin Turun lastenklinikan edustajalle, palkittiin raviliigalaisia ja vielä 2017 Ponipöhinyydet upeilla palkinnoilla! Veljekset Wahlstenin silat menivät Hovers Willelle & Kalle Väreelle ja TimerGPS - kello Minim Lu Artille ja Viivi Mäki-Jaakkolalle. Lisäksi molempien kategorioiden kolme ensimmäistä saivat huisin hienot, Suomen Poniraviyhdistyksen Fair Play - ruusukkeet kannustamaan tulevaisuudessakin rehtiä ja reilua kilpailemista.

 

 

 

 

Palkitsemisien jälkeen suunnattiin kohti Ravitalli Filatoffia ravinuoriimme kuuluvan Noran johdolla tapaamaan meidän nimikkohevosta Kaisaa. Vierailu olikin kovasti odotettu ja Kaisa osoittautui kovin kiltiksi ja sympaattiseksi pikku hevoseksi. Nuoret pääsivät harjailemaan tammaa ja samalla Nora kertoi Kaisan kuulumisia ja suunnitelmia. Niistä lisää pian! 

 

 

Meillä oli kipakasta talviviimasta huolimatta kiva päivä, kiitos Ravitalli Filatoff & Nora ja lämmin kiitos myös tietysti Veljekset Wahlstén, Timer GPS ja SPRY - että mahdollistitte Turun oman Ponipöhinyyden ja olitte mukana kannustamassa ponivaljakoita reiluun kilpatoimintaan! 

Suunnitelmissa on palkita Ponipöhinyydet myös vuoden päästä, pysykäähän menossa mukana ja reiluja startteja niin poneille että kanssakilpailijoille! ;) 

 

Wahlstén Ponipöhinyys 2017 - A-ponit:

1. Hovers Wille ja Kalle Väre (45p.) 
2. Candy Man ja Eveliina Huikkalaan (39p). K
3. Sankarin Rivalfiina / Emilia Ritakallio (36p) 

Timer GPS Ponipöhinyys 2017 - B-ponit:

1. Minim Lu Art ja Viivi Mäki-Jaakkola (40p.)
2. Razzman Wee ja Elina Karjalainen (30p.)

3. Daizy Wee ja Nina Hänninen (27p.) 

 

Postaa FB
Twiittaa
Pinnaa