17.09.2018

25.07.2018

07.05.2018

Please reload

Vanhemmat uutiset

Ponitähtien kuningatar

December 15, 2018

1/10
Please reload

Uusimmat uutiset

Ponien ratarinki

22.02.2018

Ponien ratarinki Metsämäessä kerää alueemme ponivaljakot yhteen ja treenataan vapaamuotoisesti yhdessä!

Ratarinki pyöräytetään käyntiin aloittaen kokoontumiset joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina (poislukien ravit tai muut mahdolliset tapahtumat, jolloin rata-alue on suljettuna). Yhteisiä ajoja kehitetään tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kootaan poneista sopivat ryhmät ja sovitellaan harjoituksia niin että kaikki pääsisivät ajamaan sopivasti porukassa.


Facebookista löytyy "Ponien ratarinki", (liity mukaan!) jossa ryhmäläiset voivat ilmoittautua mukaan ja kellonajat sovitaan yhdessä, jokainen kerta omanaan. Jos et ole FB:ssa, laita viestiä raviradalle; virpi.ylitalo(a)turunhippos.fi ja kysy lisää!

Tervetuloa mukaan! 

 

 

 

Postaa FB
Twiittaa
Pinnaa
Tykkää
Please reload

Löydät meidät myös