17.09.2018

25.07.2018

07.05.2018

Please reload

Vanhemmat uutiset

Ponitähtien kuningatar

December 15, 2018

1/10
Please reload

Uusimmat uutiset

PONIPOWERII! Koululaispäivä

21.05.2018

Ensimmäinen koululaispäivä järjestettiin hankkeen voimin viime syksynä, 1.9.17. Päivä onnistui nappiin ja saimme vieraaksi nelisensataa koululaista! Huikea määrä nuoria! Kuvatunnelmia voi katsoa täältä ja Turun Sanomien kivan videon päivästä näet täältä 

Tänä vuonna kutsuttiin vähän maltillisempi määrä, reilut 200 lasta opettajineen. Siinäkin riitti vieraita kestittäväksi pienellä, mutta ahkeralla, auttamaan tulleella porukalla. Päivä sisälsi mm. raviponien rapsuttelua, upeaa kärrykyytiä hienojen suomenhevosten kyydissä, työkoneita, kepparien esterataa, valjastus- ja kengitysnäytöksiä ja kärryjen vetokokeilua!

 

Lapsilla tuntui olevan kivaa ja päivä onnistui reippaasta tuulesta hyvin. Monelle lapselle päivä oli iso elämys koska hevonen eläimenä ja kaikki muu siihen liittyvä oli aivan uusia asioita. Lapset ja opettajat kiittelivät kovasti kaikkia järjestäjiä ja päivän mahdollistaneita hienosta päivästä.

 

Joten; Valtavan iso kiitos kaikille päivään osallistuneille apuvoimille, talkooväelle sekä tietysti oppilaille opettajineen! 
 

Päivää mukana rakentamassa olivat: 
Ajelutukset: Inkan Tinki, Taikuri Poika ja Pauli Porema, Tmi Työ & hevonen sekä Moonlight Stable

Tallikierrokset: Ravitallit Koivunen ja Filatoff

Kengitysnäytös: Ravipalvelu Kiveinen
Valjastusnäytös: K. Roine

Rapsutusponit: Raviponikoulu HEPSIS Team

Työkoneet: Hankkija Turku ja Metsämäen ravirata


Sekä kaikki ahkerat apulaiset; 
Merja ja Riitta, Virpi, Mika, Reijo ja Anja, Lasse,,Marja, Veikko ja Tarmo sekä kaikki muutkin tapahtuman rakentamiseen osallistuneet.

KIITOS!

 

 

 

 

 

 

Postaa FB
Twiittaa
Pinnaa
Tykkää
Please reload

Löydät meidät myös